Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Kind gereanimeerd na ongeluk Deltaweg

Toegevoegd: 01-03-2017, 10.35 uur - Update: 01-03-2017, 11.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Eén van de kinderen die vanochtend gewond raakte bij een verkeersongeluk in Goes is enige tijd gereanimeerd. Dat zegt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 08.20 uur bij knooppunt De Poel. Volgens de politie werd rond 08.20 uur opgemerkt dat een personenauto op zijn kop in het water lag in de buurt van knooppunt De Poel. Het ongeluk gebeurde bij de afslag vanaf de A58 richting de Deltaweg (A256).

Omstanders haalden de inzittenden van de auto, een 28-jarige vrouw en twee kinderen van 2 en 5 jaar oud, uit het voertuig. De vrouw en één van de kinderen waren aanspreekbaar. Het tweede kind was buiten kennis en moest gereanimeerd worden. De drie slachtoffers, afkomstig uit Kapelle, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De weg was tot 10.30 uur afgesloten in verband met sporenonderzoek. Verkeer dat uit de richting van Bergen op Zoom kwam kon niet vanaf de A58 richting Zierikzee rijden. Vanuit de richting van Vlissingen was dit wel mogelijk.

De politie heeft de omstanders opgevangen op het politiebureau. Hier hebben zij zich ook kunnen douchen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (1-3-2017 om 16:33)
Ik hoop van harte dat moeder en kindjes helemaal herstellen. Hulde voor de helden die hen gered hebben. Sterkte voor iedereen die hierdoor geraakt is.
Tante Nel (1-3-2017 om 15:26)
Ziet er heftig uit, veel sterkte voor de betrokkenen.
CRB (1-3-2017 om 14:07)
vreselijk.....hoop dat het goed afloopt voor alle betrokkenen....wat een schrik!
Cookie-instellingen beheren