Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie: Helpers ongeluk Goes zijn helden

Toegevoegd: 01-03-2017, 17.11 uur
Het ongeval bij Goes.
Het ongeval bij Goes.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De omstanders die vanmorgen een 28-jarige vrouw en haar twee kinderen te hulp schoten bij een ongeval in Goes zijn volgens de politie helden. Zo omschrijft de politie de omstanders in een bericht op Facebook.


Het ongeval gebeurde rond 08.20 uur bij knooppunt De Poel. Omstanders haalden de inzittenden van de auto, een 28-jarige vrouw en twee kinderen van 2 en 5 jaar oud, uit het voertuig. De twee kinderen zijn gelijk door omstanders en een passerende brandweerman gereanimeerd.

Het kindje van 2 jaar kwam kort na de start van de reanimatie bij kennis. Hierop is het slachtoffertje met spoed overgebracht naar een plaats waar een traumahelikopter de medisch hulp heeft overgenomen. Het 5-jarige kindje is na de reanimatie ook met een eigen hartslag overgebracht naar een plaats waar een tweede traumahelikopter klaar stond. Beide kinderen zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De omstanders die de kinderen en de bestuurster uit de auto hebben gered zijn door de politie opgevangen en indien nodig voorzien van een warme douche en een schoon set kleding. De weg was tot 10.30 uur afgesloten in verband met sporenonderzoek. Verkeer dat uit de richting van Bergen op Zoom kwam kon niet vanaf de A58 richting Zierikzee rijden. Vanuit de richting van Vlissingen was dit wel mogelijk.

De politie is op zoek naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (2-3-2017 om 02:08)
Het lijkt me vreselijk moeilijk om een kind te moeten reanimeren, daarom wil ik deze moedige mensen proficiat wensen met hun moedige daad waardoor 3 levens gespaard zijn gebleven en wens de slachtoffers veel sterkte om deze ingrijpende gebeurtenis te verwerken en dat ze snel hersteld mogen zijn, een bravo voor de redders is hier op zijn plaats.
k (2-3-2017 om 00:44)
mooi werk zo hoort het, gewoon elkaar helpen waar nodig
JvS (1-3-2017 om 22:50)
Diepe buiging!
M.Haanraads (1-3-2017 om 21:52)
Wat een helden die helpers van het eerste uur. Een medaille is hier op z'n plaats. Top top.
alex (1-3-2017 om 20:22)
Goed gedaan!!
moeder (1-3-2017 om 19:55)
Echt helden idd! Beterschap voor de drie slachtoffers. Ben ook wel benieuwd naar hoe dit heeft kunnen gebeuren...
Cookie-instellingen beheren