Politie zoekt getuige van scooterdiefstal

Toegevoegd: 23-05-2017, 19.48 uur

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een getuige die een mogelijke scooterdief gezien heeft in Vlissingen. De man was op dat moment zijn hond aan het uit laten.

Agenten werden dinsdag rond 00.20 uur gealarmeerd. Een man zou op de kruising van de Thorbeckelaan met de Groen van Prinstererlaan zijn gestolen scooter hebben aangetroffen met de dief er bij. Een man met een hond wist vrienden van het slachtoffer kort daarvoor te vertellen dat er een scooter in een nabijgelegen plantsoen stond.

De mogelijke dief stond op dat moment bij de scooter maar wist te ontkomen. De politie is op zoek naar de getuige met de hond en vraagt deze zich te melden via 0900-8844.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750