Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zware schade bij botsing Sluiskiltunnel

Toegevoegd: 29-05-2017, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Bij een aanrijding net voor de Sluiskiltunnel bij Sluiskil is vanmiddag een personenauto zwaar beschadigd geraakt.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 12.40 uur op de Tractaatweg (N62) een personenauto en een Bulgaarse vrachtwagen met elkaar in botsing. De personenauto werd van de weg geduwd en belandde een stuk verder onderaan het talud. Verschillende ruiten van de personenauto werden vernield. Er raakte ook een slagboom beschadigd.

De ambulancedienst is ter plekke gekomen om zich over de inzittende van de personenauto te ontfermen. De gewonde is met onbekend letsel afgevoerd naar een ziekenhuis. Autoberging Terneuzen heeft de auto getakeld. De vrachtwagen hoefde niet te worden weggesleept.

De tunnel was enige tijd volledig dicht in de richting van Axel. Later was één rijstrook afgesloten. Rond 13.50 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Silly (30-5-2017 om 17:56)
Fijn om te horen dat iedereen ongedeerd is, dat is een beter verhaal dan die speculaties hier
Anticipeerfan (29-5-2017 om 23:44)
Niks is zo onberekend als een oostblokker op de weg, kunnen op het laatste moment vd afrit de weg weer terug op schieten...de benodigde afstand scheelt ook, een beladen vrachtauto heeft een langere remweg en noodremmen slingeren.
mathieu (29-5-2017 om 21:51)
Nou haha te hard rijden de slagboom ging naar beneden omdat er een vrachtwagen te hoog was ik stop voor de slagboom en er rijd een vrachtwagen op me in met 70 km per uur ik kan het gelukkig nog na vertellen!! Er werd zeker niet te hard gereden het werd laat aangeven dat dat het licht en de bomen gingen sluiten ik zelf had het ook op een vrij laat moment gezien maar wel genoeg om normaal te kunnen stoppen en als de vrachtwagen vol zit kan die niet gelijk stoppen. Ben wel blij dat de hulpdiensten snel ter plekke was en dat ik gelukkig zelf uit me resten van de auto ben gestapt.ik neem het die man ook niet kwalijk.kan gebeuren ik hoop dat ze de weg aanpassen dat je dit sneller kan zien dat de bomen sluiten!!
AntiGSM (29-5-2017 om 17:35)
@Robin; snelheid zal hier zeker geen probleem geweest zijn, is ook niet de oorzaak. Natuurlijk wordt er op die weg wel harder gereden omdat dat ook vaak makkelijk kan. Maar dan moet wel iedereen normaal rijden zoals het hoort dus: richting aangeven, niet met telefoons pielen en afstand houden. Dan is er niets aan de hand en maakt het ook niets uit of er af en toe iemand wat harder rijdt. Het wordt de hoogste tijd voor andere controles, vooral voor de zaken die ik hierboven al aangegeven heb.
pol (29-5-2017 om 16:09)
Dezelfde Bulgaar die mij bijna van de rotonde duwde in Zelzate
jacob (29-5-2017 om 16:08)
Ik zal niet op de oorzaak vooruit lopen maar ik vraag mij af waarom er zoveel ongevallen gebeuren met vrachtwagens. Dagelijks wordt je ermee geconfronteerd wat is er toch aan de hand.
Cookie-instellingen beheren