Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Twee ongevallen op A58, één gewonde

Toegevoegd: 20-07-2017, 07.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De hulpdiensten zijn vanmorgen twee keer uitgerukt voor een ongeval op de A58. Bij één van de aanrijdingen raakte iemand gewond.


Om 05.30 uur raakte er op de rijbaan richting Goes ter hoogte van Lewedorp een personenauto van de weg. Omdat er mogelijk iemand bekneld zat werd ook de brandweer opgeroepen. Van een beknelling bleek geen sprake, wel heeft de brandweer geholpen om het slachtoffer uit de auto te halen. Deze is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer ondervond geen hinder van het ongeval. Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept.

Om 06.15 uur vond het tweede ongeval plaats ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland. Hier botste op de rijbaan richting Vlissingen een bestelbusje achterop een vrachtwagen. Het busje kwam in de middenberm tot stilstand.

De brandweer was als eerste ter plaatse maar er bleek niemand gewond. De bestuurder en inzittende zijn wel nagekeken in een ambulance maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Het busje is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Voor de bergingswerkzaamheden is de snelweg tijdelijk afgesloten geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (20-7-2017 om 08:58)
pfff je vraagt je toch weer af waar de chauffeur mee bezig was vlak voor het ongeluk, lijkt erop dat die niet bezig was met autorijden....
Cookie-instellingen beheren