Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 16-08-2017, 23.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een botsing tussen twee voertuigen in Vlissingen is woensdagavond een vrouw gewond geraakt.


Rond 22.00 uur kwamen op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Nieuwe Vlissingseweg (N661) twee personenauto’s met elkaar in botsing. Enkele betrokkenen zijn onderzocht in een ambulance en een vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Over de toedracht van de aanrijding is nog niks bekend gemaakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de voertuigen weggesleept. Voor de andere beschadigde auto is bergingsbedrijf van Halst ter plaatse gekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-8-2017 om 11:29)
Beide partijen weer lekker opgelete.. hebben we oogkleppen op als het groen is? altijd blijven kijken mensen. het is maar een lampje!! geen garantie.
Marco (17-8-2017 om 22:49)
Dacht dat brommobielen daar niet meer mochten komen ;-) Sorry hoor, maar mijn vrouw mag in geen van die 2 blikjes de straat op.
Ad (17-8-2017 om 07:42)
Ik reed er gisteravond langs, wat 'n ravage. Hoe is 't mogelijk zo'n groot kruispunt mét stoplichten. STERKTE voor alle betrokkenen...
Erik (17-8-2017 om 07:36)
Mja...dat zijn ook echt 2 formaat auto(otje)s, dat je zoiets hebt van...JA...daar voel ik mij nou echt veilig in bij een aanrijding.
Nathalie (17-8-2017 om 01:38)
En wat denkt u van de personen van de andere auto alsof die niks hadden