Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto slaat over de kop bij Kattendijke

Toegevoegd: 30-08-2017, 23.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

KATTENDIJKE - Een automobilist is woensdagavond bij Kattendijke van de weg geraakt. De brandweer kwam ter plaatse maar er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeval vond rond 21.30 uur plaats op de Kattendijksedijk. De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en sloeg over de kop. De auto kwam langs de dijk tegen een boom tot stilstand. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder al door twee passanten uit de auto te zijn gehaald.

De man is onderzocht in de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niels (2-9-2017 om 11:17)
Ik vind dat er een fietspad moet worden aangelegd naast de dijk. Op de Kattendijksedijk wordt er vaak te hard gereden. De mensen van de golfbaan moeten niet zo dwars doen en er gewoon mee instemmen. De golfbaan krijgt er immers een groter stuk grond voor terug.
Jan defilatroop (31-8-2017 om 14:15)
De kattendijksedijk heeft een aantal venijnige bochten en drempels.waar je goed moet opletten..