Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee gewonden bij ongeluk Tholen

Toegevoegd: 13-09-2017, 11.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De hulpdiensten zijn woensdagmorgen uitgerukt voor een ongeval tussen twee personenauto’s in Tholen.


Het ongeval vond rond acht uur plaats op de kruising van de Postweg met de Eeweg. Ter plaatse waren er twee auto’s tegen elkaar gebotst na een voorrangsfout. Omdat één van de voertuigen mogelijk in brand stond werd de brandweer opgeroepen. Van brand bleek bij aankomst van de brandweer geen sprake te zijn.

Er is ook een ambulance ter plaatse gekomen die twee inzittenden heeft onderzocht op letsel. Beide zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De kruising was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s die flink beschadigd raakte geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerrie (15-9-2017 om 01:14)
nee Anoniem: ik heb geen oordeel en heb het ook niet over schuld. maar wel dat het een stuk veiliger zou zijn op de weg als iedereen beter zichtbaar zou zijn door verlichting te voeren, OOK overdag! En ik pleit voor een statistisch onderzoek in hoeveel gevallen er bij dit soort aanrijdingen geen verlichting werd gevoerd. Want de oorzaak mag duidelijk zijn: iemand heeft de ander niet of te laat gezien. Niemand rijd toch voor zijn lol bij een ander naar binnen?
Anoniem (14-9-2017 om 10:11)
Gerrie jij weet niet eens hoe dit is gebeurd, dus niet zo snel oordelen. De grijze opel was verkeerd en erkende dit ook.
gerrie (13-9-2017 om 16:28)
Wanneer doen we nu eens, zeker met dit weer, allemaal onze dimlichten aan? En wanneer komt de vraag op het schadeformulier: was de verlichting aan op moment van het ongeval? Zou heel veel inzicht geven in oorzaken!