Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Bestuurder ongeval Axel reed onder invloed

Toegevoegd: 29-09-2017, 11.58 uur
De auto was volledig vernield.
De auto was volledig vernield.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De bestuurder die vanmorgen vroeg met zijn auto tegen een elektriciteitskast botste bij Axel reed mogelijk onder invloed. Het gaat om een 19-jarige man uit Hulst.


Rond 05.25 uur kwam de auto vanuit de richting Axel en raakte in de buurt van de Tweede Verkorting in de berm. De bestuurder reed een betonnen elektriciteitshuis en verkeersbord aan gort en kwam ongeveer vijftig meter verderop in het land terecht. De auto was volledig vernield.

De bestuurder was erg vervelend. Agenten vermoedden dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij blies een F-indicatie bij een ademtest. De man werd geboeid en met een ambulance voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis heeft een GGD-arts een bloedproef afgenomen. Het resultaat van dit onderzoek is over ongeveer tien dagen bekend.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf weggetakeld. Als gevolg van het ongeval ontstond er een stroomstoring in de omgeving. Delta is geïnformeerd en kwam ter plaatse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (29-9-2017 om 15:49)
Ze zouden eens alle kosten op mensen die anno 2017 beschonken achter het stuur moeten laten betalen !
Zeeuwse showride (29-9-2017 om 14:59)
Wat een enorme lamløl. Nooit meer een rijbewijs en de schade laten betalen aan de stroomkast en gedupeerden, niet vanuit de verzekering maar gewoon uit z'n eigen zak. Laat hem zich de rest van z'n leven maar kapot werken om dit te vergoeden
MS (29-9-2017 om 13:06)
Die mogen ze wel zijn rijbewijs afpakken voorgoed wat een hufter,nu is het gelukkig een elektriciteitshuisje van beton waar die op is geklapt,maar het had zomaar anders en veel erger kunnen aflopen met een fietser of dergelijke.