Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto op z'n kop in sloot A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 30-12-2017, 01.04 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een automobilist is vrijdagavond van de A58 bij Heinkenszand gereden en op zijn kop met zijn voertuig in een slootje beland.

Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur toen de automobilist in de richting van Bergen op Zoom reed. Net voor de afslag naar Heinkenszand raakte de bestuurder door onbekende oorzaak van de weg. Zijn voertuig schoot van het talud en kwam enkele meters lager in de sloot tot stilstand.

De brandweer werd opgeroepen maar de automobilist wist op eigen kracht uit het voertuig te klimmen. De ambulancedienst heeft hem met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750