Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Code geel voor zware windstoten

Toegevoegd: 02-01-2018, 10.03 uur
Code geel voor zware windstoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Morgen krijgen we in Zeeland te maken met een westerstorm. Volgens het KMNI kunnen buitenactiviteiten en het verkeer hier hinder van ondervinden.


Het weerbureau vanaf vannacht 03.00 uur tot morgenavond 18.00 uur code geel afgegeven voor Zeeland. Er is kans op zware tot zeer zware windstoten van 90-110 km/u.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (2-1-2018 om 23:36)
@W.Kruit, vorige week klaagde er nog iemand omdat er niet, door het KNMI gewaarschuwd was voor de harde wind op zaterdag. Ze doen het nooit goed.
Ik (2-1-2018 om 20:49)
W. Kruit, anders trek je er toch lekker op uit met caravan morgen?
camiel (2-1-2018 om 20:35)
Zal best een stevig briesje zijn waar we al vele jaren af en toe is mee te maken hebben. Ook zonder code's konden we het verwerken. Het is indekken voor eventuele calamiteiten. Vliegtuigen blijven aan de grond, waarschijnlijk gaan treinen ook niet meer rijden, of minder, vrachtwagens moeten aan de kant. Kortom paniek voor niets.
W. Kruit (2-1-2018 om 13:15)
Ik ben bang dat het KNMI voor een jaar gaat met een code geel, oranje of rood voor èlke dag van het jaar. Tot helemaal niemand zich er iets meer van aantrekt. Je kan de mensen ook te vaak waarschuwen...
Cookie-instellingen beheren