Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

A58 Rilland even dicht na ongeval letsel

Toegevoegd: 08-02-2018, 21.20 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De A58 is donderdagavond ter hoogte van Rilland enige tijd dicht geweest na een  verkeersongeval.


Door onbekende oorzaak reed rond 20.15 uur een personenauto tegen de vangrail in de middenberm. De brandweer kwam ter plekke om de inzittende te bevrijden. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet. Deze landde op de snelweg en daarom moest de A58 richting Bergen op Zoom tijdelijk helemaal dicht.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de Skoda Citigo getakeld. Rond 21.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weggebruiker (9-2-2018 om 06:50)
Hij rijdt net als vele andere als een wegmisbruiker over de A58, af en toe eens je lekker afsnijdend. Dan moet het er een keertje van komen dat het fout gaat zoals dat wel vaker gebeurd op de A58. hopelijk maakt meneer het goed en is het niet al te ernstig, de auto is altijd vervangbaar.