Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweeruitruk voor metershoog kampvuur

Toegevoegd: 16-02-2018, 19.30 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - De brandweer van Serooskerke op Walcheren is vanavond met spoed opgeroepen voor wat later een flink kampvuur bleek te zijn.


Weggebruikers belden rond 18.30 uur het alarmnummer 112 nadat zij ter hoogte van chaletpark Olmenduin metershoge vlammen hadden waargenomen vanaf de N57. De tankautospuit van de brandweer in Serooskerke werd met spoed ter plekke gestuurd.

Al snel bleek er sprake te zijn van een groot kampvuur. De brandweer heeft samen met de eveneens opgeroepen politie-eenheid besloten het vuur gecontroleerd te laten uitbranden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (16-2-2018 om 20:39)
De brandweer was al op de hoogte en had de meldkamer zelf al geïnformeerd. Na een tijdje is er een politie eenheid gekomen die zei dat de meldkamer niks had doorgekregen, dus is ergens iets mis gegaan met de communicatie. De brandweer wist van deze brand aangezien ze elk jaar de overtollige coniferen van de camping op een hoop in brand steken. Volgende maand nog een keer