Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij grote binnenbrand in Zoutestraat Hulst

Toegevoegd: 14-09-2006, 09.44 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HULST - In de Zoutestraat in Hulst heeft donderdagochtend een grote brand gewoed. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Stro
Rond kwart over negen brak brand uit in een grote schuur. In de schuur stonden onder meer een tractor. Ook lagen er aardappels opgeslagen en lag er stro in de schuur. Volgens de brandweer is de brand vermoedelijk ontstaan in de tractor. Het droge stro zorgde voor een snelle uitbreiding van de brand.

Schade
De brand heeft voor forse schade gezorgd. Volgens een eerste schatting be-draagt de schade zo'n 100.000 euro. Onder meer het dak en een muur van de schuur liepen schade op. De aardappelen zijn vermoedelijk niet meer te verkopen en ook liep de tractor schade op.

Vijf brandweervoertuigen
Brandweerploegen uit Hulst, Nieuw Namen en Westdorpe zijn ingezet bij de brand. Een ambulance uit Hulst stond stand-by. In totaal werden er drie blusvoertuigen ingezet. Ook waren een hoogwerker en een verbindings-/commandowagen ter plaatse.

De exacte oorzaak van de brand is nog onduidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750