Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode gevonden in woning Koudekerke

Toegevoegd: 09-04-2018, 16.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - De hulpdiensten zijn maandagmiddag met spoed uitgerukt voor een incident in een woning aan de Dishoekseweg in Koudekerke.

Twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter rukten uit na een melding van een gewond persoon. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. Ook de politie is met diverse voertuigen ter plaatse geweest.

Volgens de politie is het slachtoffer overleden. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat het gaat om een ongeval of een misdrijf. Wel wordt er onderzoek gedaan.

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (10-4-2018 om 14:24)
Sterkte