Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger nog vast na inbraakpoging parfumerie

Toegevoegd: 05-05-2018, 11.10 uur
Volgens de politie is inmiddels gebleken dat er niets is gestolen.
Volgens de politie is inmiddels gebleken dat er niets is gestolen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De verdachte die vannacht in Vlissingen werd opgepakt na een inbraakpoging bij een parfumerie is een 27-jarige man uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Rond 02.45 uur werd ontdekt dat in het overdekte winkelgebied Lange Zelke een ruit in de pui van parfumerie ‘Mooi’ was gesneuveld. Dat gebeurde nadat een automatisch brandmeldsysteem in werking was getreden. De brandweer werd opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke toen bleek dat er niet echt sprake was van brand. De zaak is namelijk voorzien van een mistgenerator die in het geval van een inbraak de dader(s) het zicht moet ontnemen en deze was vannacht ook in werking getreden.

Toen de politie arriveerde, zat op zo'n twintig meter afstand van de zaak een man op straat. Hij werd aangesproken en op vrijwel hetzelfde moment arriveerde de eigenaar van de parfumerie. Deze heeft samen met de agenten de camerabeelden van het incident bekeken en de agenten herkenden hierop de man die even verderop in de straat zat.

De Vlissinger hield zich van de domme maar werd desondanks aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zal vandaag gehoord worden over zijn betrokkenheid bij de inbraakpoging. Volgens de politie is overigens inmiddels gebleken dat er niets is gestolen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerda (6-5-2018 om 13:00)
Hoe dom kan je zijn om verderop te gaan zitten, nadat je geprobeerd heb om in te breken ( wat toch niet gelukt is dankzij de mistgenerator )
Cookie-instellingen beheren