Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen boom in Goes

Toegevoegd: 13-05-2018, 19.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een vrouw is zondagavond met haar personenauto tegen een boom gereden in Goes.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 18.20 uur plaats op het Colijnhof. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de vrouw heeft onderzocht op letsel, maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis.

De auto raakte beschadigd en is weggesleept door een bergingsbedrijf. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (16-5-2018 om 00:41)
@Ard, ik ben het volledig met je eens, ik zie niet anders dan gepruts met die dingen achter het stuur, vind het erg jammer dat er zo belachelijk weinig gepakt worden en dat de straf nog steeds erg laag is.
Ard (13-5-2018 om 19:46)
De oorzaak van de aanrijding is niet bekend.?????? Zal ik maar zeggen waar het aan gelegen zou kunnen hebben... Vele zullen het wel denken maar ik ga het toch noemen... Mensen autorijden en met mobieltje spelen gaat NIET samen.... Als onwel zou zijn geworden zou het wel genoemd worden en was de oorzaak bekent geweest, maar als ze zeggen dat de oorzaak niet bekent is. Is het 9 van de 10 dat ze met het mobieltje spelen... Ik zit dagelijks op de weg dus ik zie genoeg mobiele autobestuurders... Maar als ik het zie moet de politie dat ook zien...
Cookie-instellingen beheren