Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand sporthal Middelburg blijkt loos alarm

Toegevoegd: 23-05-2018, 12.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee brandweerwagens zijn woensdagochtend met spoed uitgerukt voor een brandmelding bij een sporthal in Middelburg.


Een omwonende had rond 11.50 uur de brandweer gebeld omdat deze dacht rook te zien vanaf het dak van het oude sportgebouw aan de Nassaulaan. Direct werden een tankautospuit en een ladderwagen met spoed ter plekke gestuurd.

Na onderzoek bleek er geen sprake te zijn van brand maar van condensvorming. Vrijdagmiddag woedde wel brand in de sporthal. Toen was er binnen een klein brandje gesticht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (24-5-2018 om 08:05)
Waarom doet men niks met deze hal, je kan er zoveel mee. En kom aub niet aan met over geld dit en dat, het gebouw staat er dus kan je er wat mee ipv leeg te laten staan.
Cookie-instellingen beheren