Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval onder invloed Molendijk Hoek

Toegevoegd: 01-06-2018, 16.21 uur
Brandweerinzet bleek niet noodzakelijk.
Brandweerinzet bleek niet noodzakelijk.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Roland de Jong

HOEK - In Hoek heeft de politie vannacht een automobilist aangehouden die onder invloed een ongeval had veroorzaakt.


De politie kreeg rond 01.50 uur de melding binnen dat op de Molendijk iemand met zijn auto tegen een paaltje was gereden. Ook de brandweer werd opgeroepen maar er zat niemand bekneld en brandweerinzet bleek niet noodzakelijk.

De bestuurder, een 26-jarige man uit Hoek, moest een blaastest afleggen. Hij bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Volgens de politie bleef de man ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (2-6-2018 om 10:03)
Volgens de politie word er nooit te hard gereden op ons dorpje , Goed dat wij wel beter weten !!!
bram (2-6-2018 om 01:51)
helaas het is al zo vaak gezegd: ALCOHOL EN VERKEER KUNNEN NIET SAMENGAAN !! Begrijp niet dat sommige bestuurders dat niet snappen. Of is het gewoon eigenwijsheid c.q. stommiteit om dan toch achter het stuur van een auto te kruipen en te denken dat deze regel niet voor jou geldt! Denk toch eens na man/vrouw.
Renata (1-6-2018 om 21:39)
Dagelijks blowen 3 miljoen mensen? Heb je ze geteld? Denk dat de zuipers een veel groter gevaar zijn. Zeurpiet.
jacob (1-6-2018 om 17:23)
Teveel gezopen dan maar lange tijd lopen en mooi alles betalen. De boetes zijn voor deze aso rijders veel en veel te laag. Rijbewijs vernietigen en auto verbeurd verklaren. Men zal maar een ongeval veroorzaken waarbij onschuldigen ernstig gewond raken of erger leed overkomen.
KeeK (1-6-2018 om 17:21)
Waarom dan ook niet op drugs controleren ? Kan extra straf opstaan hé, Politie vind drugs testen wel erg veel werk geloof ik, nooit lees je daar iets over terwijl er dagelijks 3 miljoen mensen blowen
Cookie-instellingen beheren