Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 54 km

Auto rijdt van Philipsdam bij Bruinisse

Toegevoegd: 26-06-2018, 19.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Een bestuurder van een personenauto is dinsdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval nabij Bruinisse.


De automobilist raakte rond 18.00 uur op de Philipsdam (N257) van de weg en kwam teintallen meters verderop onder aan de dijk tot stilstand. Naast een ambulance rukte ook de brandweer van Sint Philipsland en Bruinisse uit omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Ter plaatse bleek hiervan geen sprake, de brandweer is dan ook niet meer ingezet.

Tenminste één persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Over de toedracht van het ongeluk is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750