Flinke schade bij botsing 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 02-07-2018, 17.14 uur

Door: Roland de Jong

’S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing op de Goesestraatweg (N669) tussen Goes en ’s-Gravenpolder is vanmiddag flink wat schade ontstaan.

Vermoedelijk werd rond 15.15 uur te laat opgemerkt dat een voertuig wilde afslaan naar een erf. Een botsing was het gevolg. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken. Er zou alleen sprake zijn geweest van lichte verwondingen.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide voertuigen getakeld. Bij één van de twee bleek de dieseltank lek geraakt te zijn. De weg was meerdere malen korte tijd afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monique (3-7-2018 om 00:40)
Het is niet gek dat dit gebeurt...ik blijf me erover verbazen hoeveel onaangekondigde afslagen er zijn in Zeeland die direct vanaf een 80 km/uur weg moeten worden genomen. Als je niet heel bekend bent in de omgeving reken je er niet op dat je in no time, want richting aangeven van te voren is niet algemeen gebruikelijk..een auto stilstaat te wachten midden op de rijbaan omdat hij moet wachten op tegenliggers. Of er wordt zeer kort van te voren afgeremd naar vrijwel stilstaan vanaf een gangetje van 80...
Johan (2-7-2018 om 17:48)
Achterop komende bestuurder is dus duidelijk met iets anders bezig geweest.