Zwaargewonde bij ongeluk ‘s-Heerenhoek

Toegevoegd: 17-07-2018, 15.37 uur - Update: 17-07-2018, 23.19 uur

Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Lange Noordweg bij 's-Heerenhoek is dinsdagmiddag iemand zwaargewond geraakt.

Het ongeval werd rond 14.25 uur gemeld. Vrijwel direct werden twee ambulanceteams, twee brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. Toen de hulpverleners arriveerden zat het slachtoffer nog in de auto. Er was gemeld dat er sprake was van rookontwikkeling, maar de brandweer constateerde dat er geen brand was.

De gewonde is per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie onderzoekt deze. Ook wordt er onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

Berging auto (zie ook tweede artikel):

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nieuwdorper (18-7-2018 om 16:59)
Wat een reactie! Alsof iemand hier om vraagt. Was je er bij? Hopelijk krijg jij nooit een bericht dat dit je kind is overkomen. De toedracht doet er in zo een geval niet meer toe.
gesloten verklaring? (17-7-2018 om 16:36)
Even snel door de Lange Noordweg om 20 seconden sneller op je bestemming te zijn. Hoeveel auto's je hier door de gesloten verklaring heen ziet rijden met zeer hoge snelheden is echt ongelofelijk, hier kon je op wachten..