Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond door rondvliegend paaltje

Toegevoegd: 24-07-2018, 11.59 uur
Vrouw gewond door rondvliegend paaltje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is maandagavond een vrouw gewond geraakt toen ze werd geraakt door een rondvliegend paaltje. Het paaltje was uit de grond gerukt nadat hier een auto tegenaan was gereden.


Het opmerkelijke incident vond rond 22.15 uur plaats op de Gentsestraat. Volgens de politie reed rond dat tijdstip een vrouw in haar cabrio over de Gentsestraat. Bij haar in de auto zat een hond. Toen deze op een gegeven moment plotseling uit de auto sprong, schrok de vrouw zo erg dat ze begon te slingeren.

De vrouw raakte enkele paaltjes en één van die paaltjes kwam tegen het been van een voetgangster. Zij raakte gewond en de ambulancedienst kwam ter plekke om haar te behandelen. Of ze ook mee moest naar het ziekenhuis is niet duidelijk.

Volgens de politie raakte door de rondvliegende paaltjes ook de ruit van een winkel beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-7-2018 om 06:56)
Waar een rond vliegend paaltje toch veel problemen kan geven als auto bestuurder, gelukkig kom dit niet veel voor.
onbekend (24-7-2018 om 19:24)
Het was een ijzeren paaltje maar het viel allemaal wel mee. Werd meer drama om gemaakt dan dat het was. Ook was er helemaal geen hond aanwezig in de auto maar ze geloven liever 1 iemand dan meerdere mensen die zeggen dat er geen hond aanwezig was. Waarschijnlijk gewoon iets te verbergen. En meestal als je hond uit de auto springt dan stop je om hem te pakken en rijd je niet eerst 20 m door.
AD. (24-7-2018 om 14:59)
Zal wel zo,n kunststof paaltje zijn geweest want houten paaltjes breken en blijven liggen maar die kunststof paaltjes gaan als een raket vandoor als er een auto tewgenaan rijd.en die heb ik al eens zien vliegen en dan kun je maar beter niet in de buurt zijn.
Cookie-instellingen beheren