Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bermbranden langs N62 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 26-07-2018, 17.49 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEERENHOEK - Drie brandweerwagens zijn vanmiddag uitgerukt vanwege twee bermbranden langs de Sloeweg (N62) bij ’s-Heerenhoek.


Vlakbij het nieuwe viaduct Calishoeck stond rond 17.05 uur op twee plekken een stuk berm in brand. De brandweer reed aan via de afslag naar ’s-Heerenhoek. Hierdoor stond het verkeer dat via de afslag vanaf de Bernhardweg-West / Westerscheldetunnelweg richting ’s-Heerenhoek reed enige tijd stil.

De blusploegen van de posten Heinkenszand en Nieuwdorp hebben de brandjes geblust. De waterwagen van de post Oost-Souburg kwam wel ter plaatse maar is niet meer ingezet. Rond 17.30 uur konden de brandweerploegen terugkeren naar de kazernes.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren