Auto rijdt tegen boom in woonwijk Hulst

Toegevoegd: 29-07-2018, 21.28 uur

De gewonde werd naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht
De gewonde werd naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - In een woonwijk in Hulst is zondagavond iemand met zijn personenauto tegen een boom gereden en daarbij gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.05 uur bij de kruising van de Frisostraat met het Europaplein. De automobilist(e) reed hier door onbekende oorzaak in een bocht rechtdoor. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd en de gewonde werd naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto te takelen. Het voertuig, dat ook nog een aanduidingspaaltje van het waterleidingnet raakte, is vermoedelijk total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (30-7-2018 om 13:09)
Nu was het een boom......
Jolanda (30-7-2018 om 00:40)
Ze rijden daar ook zo lekker zachtjes..niet dus
Gevelcamera (29-7-2018 om 23:43)
Te hard gereden. Camera beelden zeggen genoeg. Wanneer worden er eens verkeersremmers geplaatst in de dullaertwijk. Je zou hier maar hebben gefietst met je kind. Totale waanzin.
Gevelcamera (29-7-2018 om 23:39)
Te hard gereden, camera beelden zeggen genoeg.. Wanneer komen er in de Dullaertstraat, Oude tivol en Jacob Catslaan etc. eens snelheidsremmers. Je zou maar met je kind hier hebben gefietst. Totale waanzin