Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 98 km

Auto uitgebrand op N61 bij Hoek

Toegevoegd: 08-08-2018, 22.21 uur
Er raakte niemand gewond. De auto brandde volledig uit.
Er raakte niemand gewond. De auto brandde volledig uit.
© Foto: Brandweer IJzendijke
Door: Roland de Jong

HOEK - Langs de Hoofdweg (N61) bij Hoek is woensdagmiddag een personenauto volledig in vlammen opgegaan. Niemand raakte gewond.


De brand werd rond 17.00 uur gemeld. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand en had de brand zich uitgebreid naar de berm. De vier inzittenden hadden zich al in veiligheid gebracht. De brand werd bestreden door blusploegen uit IJzendijke en Hoek. De eveneens opgeroepen blusploeg uit Biervliet kon niet uitrukken.

Vanwege de brand moest het verkeer tijdelijk worden stilgelegd. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ThomasD (9-8-2018 om 19:35)
Als je eigendom in de hens staat, wil je alle blusploegen erbij hebben! Het is idd vakantietijd en de brandweerman uit Biervliet is met vakantie.
Marco (9-8-2018 om 14:54)
@cq, azijn gedronken vanochtend? Zo te lezen 2... 'hoe goed kan men lezen'? De cynische ondertoon is m.i. zeer misplaatst. De brandweerlieden doen hun uiterste best en kennelijk werd het nodig geacht om 3 blusploegen op te roepen waarvan er 2 ter plaatse zijn geweest.
Ronald de Smet (9-8-2018 om 14:35)
Gelukkig geen slachtoffers, beter te veel mensen dan te weinig want iedere seconde telt bij deze gevallen omdat een centralist niet kan zien of er nog mensen in zitten !
Zeeuws meisje (9-8-2018 om 13:46)
Ik hoop voor de eigenaar dat de schade meevalt........ Ik denk dat de brandweer ook met vakantie is daarom meerdere blusgroepen opgeroepen.
cq (9-8-2018 om 08:20)
Hoeveel blusploegen heeft men nodig voor een brand?
Cookie-instellingen beheren