Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in brand na ongeluk Noordwelle

Toegevoegd: 21-08-2018, 00.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

NOORDWELLE - Bij een eenzijdig ongeval in Noordwelle is maandagavond een auto in brand gevlogen. De brandweer heeft het vuur geblust.


Rond 22.25 uur raakte een bestuurder van een personenauto op de Recreatieverdeelweg de macht over het stuur kwijt. De auto kwam zwaar beschadigd in de sloot tot stilstand. Het voertuig vatte na het ongeval vlam. De brandweer van Burgh-Haamstede en Renesse zijn ter plaatse geweest om het brandje te blussen.

De bestuurder kon op tijd uit het voertuig komen. Voor hem is wel een ambulance ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar de huisartsenpost gebracht. Nadat de brand was geblust is de auto weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (21-8-2018 om 01:49)
Kan ook nooit hard genoeg gaan daar.
Cookie-instellingen beheren