Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Tunnels korte tijd dicht door rookontwikkeling

Toegevoegd: 02-09-2018, 19.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - Door rookontwikkeling in het kantoor van de Westerscheldetunnel in Borssele zijn zowel de Westerscheldetunnel als de Sluiskiltunnel in beide richtingen korte tijd afgesloten geweest.


Het brandalarm ging rond 18.10 uur af. Vanwege de rook moest het personeel het kantoor verlaten, onder wie ook het technisch personeel dat het verkeer in de tunnels in de gaten houdt. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om de oorzaak van de rookontwikkeling op te sporen. In de koelinstallatie in de technische ruimte is in een onderdeel de temperatuur te hoog opgelopen waardoor het isolatiemateriaal is gaan smeulen. Dat heeft de brandmelding veroorzaakt.

Rond 18.45 uur gaf de brandweer het pand weer vrij, waarop het personeel weer naar binnen kon en de tunnels weer open gingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren