Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot N286, bestuurder gewond

Toegevoegd: 22-09-2018, 10.55 uur - Update: 22-09-2018, 11.20 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - De bestuurder van een personenauto is zaterdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Sint-Maartensdijk.


Het slachtoffer raakte volgens de politie rond 09.10 uur bij een bocht de macht over het stuur kwijt. Via de bermen, een heg en het naastgelegen fietspad belandde het voertuig uiteindelijk in een sloot. Dat gebeurde op de Provincialeweg (N286), vlakbij de kruising met de Zurenhoekseweg.

De gewonde automobilist is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis om daar nader te worden onderzocht. Over de aard en de ernst van het letsel is niet bekend. Bergingsbedrijf Van Eijck werd opgeroepen om de auto uit de sloot te takelen. Even na 11.00 uur werd de auto afgevoerd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren