Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto in brand na ongeval, één gewonde

Toegevoegd: 29-09-2018, 04.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt toen hij met zijn auto in de sloot terecht kwam en de deze vlam vatte.


Het eenzijdige ongeval vond rond 01.20 uur plaats op de Hulsterweg ter hoogte van de Tasdijk. Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in brand. De automobilist kon zelf uit de auto komen.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die het slachtoffer heeft onderzocht en naar het ziekenhuis heeft gebracht. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jfk (1-10-2018 om 10:09)
er moeten eerst doden vallen eer men iets doet. De Hulsterweg is een 60 km weg, er zijn er maar weinige die zich hier aan houden!
Cookie-instellingen beheren