Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Gewonden bij aanrijdingen op A58

Toegevoegd: 30-09-2018, 23.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij twee ongevallen op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. Er werd ook een auto van Rijkswaterstaat aangereden.


Het eerste ongeval vond rond 21.25 uur plaats op de rijbaan in de richting van Vlissingen. Bij dit ongeval waren twee personenauto’s betrokken. Eén van de bestuurders raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens de afhandeling van het incident was de rechterrijstrook afgesloten. Rond 22.05 uur botste hier een automobilist met zijn voertuig op een auto van Rijkswaterstaat die de rechterrijbaan had afgesloten. Omdat de man een harde klap had gemaakt is ook hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De A58 was na het tweede ongeval een half uur volledig afgesloten, hierna is de linkerrijbaan weer vrijgegeven voor het verkeer. Alle voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Rond 23.00 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slapen (1-10-2018 om 01:17)
Dan heb je toch ook wel even zitten slapen, als je een wegafzetting aanrijdt en er vol in boort. Want zo onveilig doen ze dat niet hoor, die weg afzetten. Altijd met pionnen, gele auto met zwaailampen. Wat dat betreft is dat goed geregeld, maar nog niet goed genoeg voor sommigen. Hoop dat de verwondingen meevallen.
Cookie-instellingen beheren