Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding voertuigbrand N62 Driewegen

Toegevoegd: 04-10-2018, 13.20 uur
Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. Wel moest de auto worden getakeld. Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. Wel moest de auto worden getakeld.
Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. Wel moest de auto worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland De Jong

DRIEWEGEN - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een melding van een voertuigbrand op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Driewegen.


De melding van de brand kwam rond 12.20 uur binnen. Vanaf de posten Borssele en Nieuwdorp rukten tankautospuiten met spoed uit om te blussen. Ter plaatse bleek de situatie gelukkig mee te vallen. Wel moest de auto worden getakeld.

Rond 12.30 uur werd bergingsbedrijf De Moor opgeroepen om de auto weg te halen. Een half uurtje later was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren