Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 66 km

Twee vrouwen gewond bij ongeval A58 Souburg

Toegevoegd: 13-10-2018, 16.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Twee vrouwen zijn zaterdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.


Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur op de rijbaan richting Vlissingen. De eerste auto werd bestuurd door een vrouw (80) uit Teuge. De tweede auto werd bestuurd door een vrouw (26) uit Middelburg. Zij stonden stil op de A58 in de buurt van de watertoren. Beide vrouwen stapten uit de auto, vermoedelijk om elkaar te helpen.

Op dat moment is waarschijnlijk de derde auto, bestuurd door een vrouw (37) uit Utrecht, achterop de stilstaande auto's gereden. Hierbij zijn beide slachtoffers geschept. Ze zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft na de aanrijding technisch onderzoek gedaan. Het verkeer kon tijdens het onderzoek over één rijbaan passeren. Vervolgens zijn alle voertuigen weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750