Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje ramt verkeersbord A58 Kapelle

Toegevoegd: 14-10-2018, 03.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Kapelle is in de nacht van zaterdag op zondag een man gewond geraakt. Zijn auto raakte zwaar beschadigd.


Het eenzijdige ongeval vond rond 02.00 uur plaats op de rijbaan in de richting van Vlissingen. De man raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en ramde een verkeersbord. De auto kwam tientallen meter verderop tot stilstand.

De bestuurder moest zijn auto door het voorraam verlaten omdat zijn busje zwaar beschadigd was geraakt. De man raakte onder andere gewond aan zijn hand en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plaatse van de bestuurder een blaastest en een speekseltest afgenomen, maar de bestuurder bleek niet onder invloed te zijn. Wel wordt er onderzoek gedaan of de man in het bezit is van een geldig rijbewijs. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig weggesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750