Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Handtekeningen voor Nationale Brandpreventieweek

Toegevoegd: 07-10-2006, 20.05 uur
Door: Brandweer Veere & Manfred Berrevoets [HVZeeland.nl]

GRIJPSKERKE - Van 6 tot 28 oktober 2006 is het Nationale Brandpreventieweek.

In deze periode staan rookmelders centraal. Bijna de helft van de Nederlandse huishoudens heeft nog geen rookmelder. Daar moet verandering in komen want rookmelders redden levens!


De Nationale Brandpreventieweek pleit voor het wettelijk verplicht stellen van rookmelders. Om het belang van rookmelders onder de aandacht van de Tweede Kamer te brengen zijn 40.000 handtekeningen nodig.

De leden van de Jeugdbrandweer hebben vrijdag in Grijpskerke huis-aan-huis handtekeningen ingezameld voor dit doel. De komende weken worden ook in andere dorpen handtekeningen ingezameld.

Meer informatie over brandveiligheid en de Nationale Brandpreventieweek kunt u vinden op www.veere.nl of op www.nationalerookmelderdag.nl.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren