Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Met spoed naar ziekenhuis na ongeluk

Toegevoegd: 25-10-2018, 09.01 uur - Update: 25-10-2018, 09.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij het Berkman-tankstation in Middelburg heeft iemand vanochtend op een haar na een pompunit geramd. Alleen een prullenbak werd geraakt.


Het ongeluk bij het tankstation aan de Althoornweg gebeurde rond 08.20 uur. De bestuurder van een Opel Corsa reed hier bovenop de verhoging van één van de pompunits. Hier werd een afvalbak geraakt. De pomp zelf raakte niet beschadigd. Medewerkers en klanten schoten te hulp in afwachting van de komst van professionele hulpverleners.

Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plekke. Twintig minuten na de melding is de automobilist met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om het voertuig van de verhoging te trekken. Van Halst heeft de auto rond 09.20 uur getakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren