Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Motorrijdster gewond bij botsing in Goes

Toegevoegd: 27-10-2018, 10.04 uur
Foto 6 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pooltje (27-10-2018 om 22:03)
De mensen doen maar een dot en geduld heeft men, soms willen ze bijna dwars door je heen. Noordbevelandrrs zijn dr gek op... En zuid ook.mn doos eieren zijn al leeg
Dobby (27-10-2018 om 17:00)
Voor degenen die het gemist hebben: De Buys Ballotstraat is dit weekend afgesloten voor verkeer. Staat gewoon een bord hoor.
Piet (27-10-2018 om 15:14)
ok, kees gaat voortaan op de fiets. op dat afgesloten fietspad ballot-kloetingseweg, want ook daar moest aan de weg gewerkt worden van de gemeente.
Noodkreet (27-10-2018 om 14:45)
laat me raden, die qashqai ging keren omdat het verkeer in de ballotstraat muurvast stond, en die motorrijdster dacht even de verstopping voorbij te sjezen op de verkeerde baan ? het is een nachtmerrie daar, goes doe er verdorie nu eens wat aan ! moeten er soms eerst doden vallen ?
Kees (27-10-2018 om 14:13)
Zeikerds hebben we altijd. Het is gewoon druk in de spits omdat iedereen persé met de auto wil om die tijd en dan krijg je drukte. In dit geval is het gewoon een gevalletje van wegrijden, niet kijken en voorrang afdwingen. Veel sterkte voor de motorrijdster.
Goesje Smoesje (27-10-2018 om 12:37)
Het laatste ongeval in een enorme reeks nadat de gem goes de wegen wel eens zou verbeteren. Het is gewoon weer een enorm fiasco. Goes staat helemaal klem door die verbeteringen, mensen dwingen gewoon voorrang af omdat het zo een chaos is dat je goes anders niet eens meer in of uit komt. Buijs ballotstraat staat continu van voor tot achter vol met auto's dus moet men wel langs de van hertum, de enige resterende spoorwegovergang in het dorp, waar goes ook weer een teringzooi maakt, de ringbrug dan ? ook al "verbeteringen" want er moet verdiend worden aan een bouwproject. Voor een winkelstad is dit suicide, dank u gemeenteraad dat jullie alles verzieken ! U stemt toch ook weer op dezelfde corrupte kliek zeker ?
Cookie-instellingen beheren