Bestuurder Wemeldinge bleef binnen limiet

Toegevoegd: 04-11-2018, 12.30 uur - Update: 04-11-2018, 14.08 uur

Twee personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.
Twee personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De auto die zaterdagavond in Wemeldinge werd doorboord door de houten paal van een hekwerk, werd bestuurd door een 55-jarige man uit die plaats. Hij werd aangehouden voor het rijden onder invloed maar bleek niet meer dan de toegestane limiet te hebben gedronken.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk vermoedelijk toen de man vanaf de Binnendijk de Steldijk opreed en hier uit de bocht vloog. In de auto zaten op het moment van het ongeluk naast de bestuurder ook nog drie passagiers. Twee van hen moesten met ambulances naar het ziekenhuis worden gebracht. De automobilist bleef ongedeerd.

Op het bureau blies de automobilist 160 Ug/l. Voor hem was 220 Ug/l toegestaan dus hij wordt niet vervolgd voor het rijden onder invloed. De politie onderzoekt nog of er sprake was van gevaarlijk rijgedrag en kijkt onder meer naar de gereden snelheid.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (6-11-2018 om 16:39)
Die Jacco snapt het echt niet want iedereen ziet dat dit niet zacht is gegaan als zo,n paal deze schade aanricht en als er een boom had gestaan was het anders afgelopen .
Waldorf (4-11-2018 om 21:23)
Jacco is van de rubbertegel generatie. Alles en iedereen de schuld geven behalve zelf verantwoording nemen.
Kees (4-11-2018 om 20:00)
Het is geen vangrail, maar een geleiderail, om te voorkomen dat men ter plaats door het gras rijdt.
Rien (4-11-2018 om 17:14)
Nee Jacco dat zie jij verkeerd, drank en gevaarlijk rijgedrag, zegt dat jouw iets? Die vangrail staat daar maar gewoon en doet verder niets, of zitten jouw ogen nog dicht.
Fietser (4-11-2018 om 16:56)
Jacco, ook al staat er geen vangrails of de gewone, dan nog komt dit door het rijgedrag van de bestuurder. Als je soms leest dat mensen een woning binnenrijden, er moet gewoon flink gesleuteld worden aan het weggedrag van alle weggebruikers en eens hogere boetes uitschrijven. Zal wel te hard door de bocht gekomen zijn en macht over het stuur verloren zijn. In Frankrijk heeft men ook heel veel van deze afzettingen!!!
jack (4-11-2018 om 15:39)
gelukkig zijn de inzittenden er goed van afgekomen. Jacco, als dit een vangrail was geweest dan is het een blikopener. gewoon zachter rijden.