Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

A58 weer open na ongeluk bij Vlaketunnel

Toegevoegd: 29-11-2018, 23.20 uur - Update: 30-11-2018, 00.14 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een deel van de A58 is donderdagavond afgesloten geweest vanwege een ongeluk net voor de Vlaketunnel op de rijbaan richting Bergen op Zoom.


Door onbekende oorzaak botsten rond 21.35 uur net voor de tunnelbuis drie auto's op elkaar. Eén van de wagens reed tegen de vangrail in de middenberm en bleef buiten de tunnel staan, het tweede voertuig kwam tot stilstand in de tunnel. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide betrokken voertuigen afgevoerd. Het derde voertuig liep minder schade op.

Er kwamen meerdere ambulanceteams ter plekke om zich over de betrokkenen te ontfermen. Er kwamen ook drie brandweerwagens naar de A58. Toen de brandweer arriveerde waren de betrokkenen al uit de voertuigen. Zeker één persoon is per ambulance afgevoerd.

Vanwege het ongeluk moest de snelweg volledig worden afgesloten vanaf Kapelle. Er ontstond een kilometerslange file achter de slagbomen bij de tunnel. Rond 23.00 uur kon één rijstrook weer worden opengesteld. Volgens Rijkswaterstaat heeft het ongeluk voor "grote vertraging" gezorgd en bedroeg de extra reistijd meer dan tien minuten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plons (30-11-2018 om 15:52)
Misschien is het een idee om camera's op te hangen en neer te zetten bij de in en uitgang van de tunnelbuizen. het blijft mij verbazen hoe vaak er bij de toegang een aanrijding plaatsvindt. @ opa beun bijzonder dat u het antwoord al heeft.
opa beun (30-11-2018 om 10:59)
aanrijding vlake tunnel hoe krijgen ze het telkens voor elkaar omdaar aanrijdingen te krijgen geen afstand bewaren dat is de oorzaak