Fietser gewond bij botsing in Goes

Toegevoegd: 18-12-2018, 13.32 uur

De fietsster is per ambulance afgevoerd.
De fietsster is per ambulance afgevoerd.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op een kruising in Goes is dinsdag aan het begin van de middag een fietsster gewond geraakt. Ze is per ambulance afgevoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 12.35 uur op de kruising van de Beukenstraat met de ‘s-Gravenpolderseweg. Een ambulanceteam heeft de fietsster ter plaatse eerste hulp verleend en haar vervolgens rond 13.05 uur afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

De automobilist bleef ongedeerd. Hij heeft ter plekke een verklaring afgelegd en mocht, nadat de verkeerspolitie kort onderzoek had gedaan, zijn weg vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (19-12-2018 om 10:04)
Terneuzenaar, hoe komt u er bij dat het over een rotonde gaat!!! Is namelijk geen rotonde maar wel een gevaarlijk en on overzichtelijk punt voor fietsers.
Wallie (19-12-2018 om 09:47)
Is geen rotonde hier. Fietser rijd op voorrangsweg. Auto komt uit zijstraat en had beter uit zijn doppen moeten kijken. Niet de verkeerssituatie altijd de schuld geven. Haast en afleiding zijn de grootste gevaren in het verkeer.
Airia (19-12-2018 om 08:42)
Dat is geen rotonde Terneuzenaar, maar een voorrangskruising. Op die zelfde plaats had ik jaren geleden als fietser ook een bijna-botsing. Ik reed op het fietspad 's Gravenpolderseweg en een automobiliste kwam uit de Beukenstraat. En keek totaal over me heen en reed door tot aan de rijweg. Ik stuurde naar links en ontsprong zo de dans. De automobiliste keek geschrokken, ze had me niet gezien. Maar als er een auto achter me had gereden, was ik waarschijnlijk geschept. Ook van mij Beterschap voor deze fietser.
Goesenaer (19-12-2018 om 08:37)
@Terneuzenaar, het betreft hier een T-splitsing en deze is redelijk overzichtelijk. Maar idd sterkte voor het slachtoffer
Henri (19-12-2018 om 07:59)
@Terneuzenaar: het is een T-splitsing. Maar ben het met je eens dat voorrang geven op een onoverzichtelijk punt als dit riskant is.
wim (19-12-2018 om 07:18)
Een onoverzichtelijke kruising gezien de voorrang die de fietser krijgt en tevens veel verkeer plaats vind