Vrouw in Middelburg slachtoffer 'ernstig misdrijf'

Toegevoegd: 07-01-2019, 18.21 uur

Vrouw in Middelburg slachtoffer 'ernstig misdrijf'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is zondagmiddag een vrouw het slachtoffer geworden van een ernstig misdrijf. Wat er precies is gebeurd, wil de politie echter nog niet zeggen.

Volgens de politie gebeurde het incident tussen 15.00 en 16.15 uur. "Vanwege het onderzoeksbelang en de privacy kan op dit moment niet worden gemeld om welk(e) feit(en) het gaat", zo laat een woordvoerder weten.

De politie is ondanks de summiere informatie op zoek naar getuigen. Zij zouden 's middags twee mannen en een vrouw in elkaars gezelschap moeten hebben zien lopen 
in de omgeving van de Gravenstraat, de Zusterstraat, Plein 1940, de Gortstraat of het Kerspel. Signalementen van de personen zijn niet vrijgegeven.

De politie roept mensen ook op om camerabeelden te delen van bijvoorbeeld bewakingscamera's of dashcams.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Getuige van (8-1-2019 om 16:25)
Of ik in dat gebied in 1 uur en een kwartier soms twee mannen en een vrouw gezien heb ? ja hoor ! meerdere zelfs.
J (8-1-2019 om 15:33)
Netjes gezegd G
G (8-1-2019 om 12:51)
Gezien jullie reaktie zijn jullie dus niet de getuigen die ze zoeken. Getuigen die het hebben zien gebeuren weten dus wel wat ze kunnen melden, en daar gaat het de politie om. Waarschijnlijk is het misdrijf van dien aard, dat het geen nut heeft om random getuigenissen te krijgen van passanten in de lange delft. Kaf van het koren scheiden zeg maar.
Kees (8-1-2019 om 09:36)
Dit is info waar we wat mee kunnen.
Pat (8-1-2019 om 00:54)
Lastig om aan getuigen te komen denk ik als men niet bekend maakt van welk incident èn geen signalement geeft...
Erik (7-1-2019 om 22:19)
Kijk, dit is nu een persbericht van 0,0 % waarde. "wat er precies is gebeurd, wil de politie nog niet zeggen"en " Signalementen van de personen zijn niet vrijgegeven." Is dit in het kader van de wet op de privacy ???? 128 woorden, 815 tekens (inclusief spaties) maar het zegt helemaal niks. Als er (nog) geen informatie bekend is, of niet mag worden vermeld, dan kun je net zo goed, niks plaatsen....