Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Persoon bekneld bij ongeluk Zierikzee

Toegevoegd: 19-01-2019, 16.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Bij een ongeluk in Zierikzee is vanmiddag een persoon gewond geraakt en door de brandweer uit de auto geknipt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 15.00 uur plaats op de Zandweg. Hier raakte een bestuurder van een personenauto de controle kwijt over zijn voertuig. De auto kwam in de berm terecht waarna deze in een sloot tot stilstand kwam.

In de auto zaten meerdere personen. Eén van hen zat bekneld op de achterbank en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Na drie kwartier was de gewonde uit het voertuig. Een ambulance heeft de patiënt met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet bekend, de politie zal dat nader onderzoeken. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren