Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Automobilist richt ravage aan in Nummer Eén

Toegevoegd: 27-01-2019, 07.21 uur - Update: 27-01-2019, 08.58 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - In buurtschap Nummer Eén bij Hoofdplaat heeft een automobilist vannacht een flinke ravage aangericht.


De 23-jarige automobilist, afkomstig uit de gemeente Sluis, reed rond 05.15 uur vanuit de richting van Breskens over de Duivehoekseweg het buurtschap binnen. Bij een bocht in de weg raakte de bestuurder met zijn personenauto in de berm. Vervolgens reed hij een lantaarnpaal omver en botste hij tegen het hekwerk in de tuin van een woning. Ook raakte hij een geparkeerde personenauto.

Een ambulanceteam heeft zich over de automobilist ontfermd. Hij is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de auto getakeld. De geparkeerde auto is niet weggesleept maar liep wel flinke schade op aan de achterzijde.

Van de lantaarnpaal lag de elektriciteitsbedrading open. De wegbeheerder is hierover in kennis gesteld en de politie heeft uit voorzorg een lint rond de lantaarnpaal gespannen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog geen informatie beschikbaar. De politie heeft inmiddels wel het vermoeden uitgesproken dat de man onder invloed reed. Er is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (29-1-2019 om 09:18)
@Bert, als je met een slok op achter het stuur stapt is er wel opzet in het spel ;) Natuurlijk baalt die gozer, maar er is er maar 1 schuldig
k (28-1-2019 om 10:09)
het is daar inderdaad een racebaan en rijd je er zelf netjes heb je weer een hufter die je geen voorrang verleent bij de wegversmallingen wat voor bijna ongelukkken zorgt
Bert (28-1-2019 om 08:51)
Waarom toch altijd dat zure commentaar. Het zijn ook altijd de zelfde. Schaam je, een zeeuws hoort meelevend te zijn i.p.v. zichzelf altijd maar te verheerlijken op andermans ongeluk. Misschien was deze knul gewoon moe? Helaas ziet 99% het liever zo negatief mogelijk. Altijd maximale straffen eisen en altijd het gehuil over wat het allemaal wel wer mag kosten. Voor de duidelijkheid, ik weet zeler dat doe gozer ook enorm baalt en zoiets doe je niet met opzet!
grimbergen (27-1-2019 om 23:17)
Geloof nu maar niet dat het van betalen gaat worden, zal wel een taakstrafje worden, want in dit land krijg je dat ook als niet Nederlander als je iemand dood rijd. zoals jullie weten dat er een vader een stoel door de rechtzaal gooide toen een dader van niet nederlandse afkomst zijn straf te horen kreeg, gelukkig zijn er bij dit incident geen slagoffers gevallen, dus wordt het een taak strafje waar deze niets van leert. Dus binnen kort weer een zwarte golf die ......................... mogen jullie lezers zelf invullen
Christie (27-1-2019 om 15:00)
Hoezo is de geparkeerde auto niet weg gehaald? Moeten gedupeerden hier zelf voor zorgen? Vind dat eigenlijk niet zo netjes. Auto ziet er niet uit alsof ie nog veel kilometers moet maken
Bewoner Nummer Een (27-1-2019 om 12:53)
Veel bewoners hier klagen over de verkeerssituatie en de meestal te snelle automobilisten. Wanneer wordt hier eens iets aan gedaan?
Cookie-instellingen beheren