Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 91 km

Auto op z'n kant in sloot bij Poortvliet

Toegevoegd: 29-01-2019, 09.34 uur - Update: 29-01-2019, 10.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - Een automobilist is dinsdagmorgen in Poortvliet met zijn auto in de sloot gereden. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde bij de kruising met de Kadijk en de Tichelaarsweg. De bestuurder van de auto reed richting de Kadijk toen hij rond 08.30 uur van de weg raakte en in de sloot belandde. De bestuurder raakte vermoedelijk als gevolg van de gladheid de controle kwijt over zijn voertuig. De auto kwam op zijn kant in de sloot terecht.

In eerste instantie werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling maar de opgeroepen brandweerploegen uit Tholen en Sint-Annaland hoefden niet meer ingezet te worden. De man kon immers zelf uit de auto komen. Hij liep voor zover bekend geen letsel op.

Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de Fiat Punto rond 09.45 uur getakeld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren