Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Gewonden door gladheid in Middelburg

Toegevoegd: 03-02-2019, 11.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tenminste twee personen zijn zondagmorgen in Middelburg gewond geraakt na een val door bevriezing van het wegdek waardoor dit spiegelglad was.


Rond 09.40 uur vond er een valpartij plaats op de Spijkerbrug in Middelburg ter hoogte van de Kinderdijk. Een vrouw was hier ten val gekomen en raakte gewond. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 10.00 uur rukten en twee ambulances en een traumahelikopter uit voor een ongeval op het fietspad langs de Mortiereboulevard in Middelburg. Hier was iemand gevallen met de fiets en niet meer aanspreekbaar.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de gewonde snel in een ambulance gelegd en behandeld. De tweede ambulance en de helikopter zijn niet meer ingezet. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De Gemeente Middelburg besloot vanmorgen gelijk om extra te gaan strooien op de fietspaden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren