Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man veroordeeld voor verdwijnen huurgoederen

Toegevoegd: 07-02-2019, 18.39 uur
Man veroordeeld voor verdwijnen huurgoederen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 62-jarige A. N. uit Oudenbosch is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een celststraf van 101 dagen plus 139 voorwaardelijk voor de verduistering van enkele aanhangwagentjes en een e-bike.


Vorig jaar huurde N. via marktplaats en verhuurbedrijven diverse keren een aanhanger. Enkele dagen na afhalen belde hij vervolgens op dat de aanhanger was gestolen. Dit deed hij bij verhuurders in Philippine en Breda. In Wemeldinge huurde hij een e-bike en ook deze werd vervolgens 'gestolen'.

De opgelegde straf is gelijk aan het voorarrest. N. moet ook een boete van 750 euro en een schadevergoeding van 4.600 euro betalen. Tegen de man was de ISD-maatregel geëist maar deze werd dus niet opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren