Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichtgewonde bij botsing auto's Tholen

Toegevoegd: 19-02-2019, 14.13 uur
De gewonde kon ter plaatse worden behandeld.
De gewonde kon ter plaatse worden behandeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een botsing tussen meerdere voertuigen is vanmiddag in Tholen iemand lichtgewond geraakt. Ook ontstond er materiële schade.


Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur bij de kruising van de Reimerswaalseweg  (N659) en de Postweg (N286). Ter plekke kwamen bij de stoplichten twee personenauto’s en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing. De ambulancedienst is ter plekke gekomen om hulp te verlenen. De gewonde kon ter plekke behandeld worden en hoefde niet naar een ziekenhuis te worden gebracht.

De inzittenden van de voorste personenauto en het bedrijfsbusje konden na het afleggen van een verklaring hun weg weer vervolgen. De achterste personenauto had dusdanige schade dat deze moest worden getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren