Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schip gezonken Westerschelde, zoekactie gaande

Toegevoegd: 09-03-2019, 16.20 uur - Update: 09-03-2019, 19.39 uur
Foto 1 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (11-3-2019 om 18:13)
Harmen@ Fijn dat U het luid en duidelijk heeft uitgelegd zo kunnen alle "deskundige" zich weer bezig gaan houden met andere zaken die bekritiseerd moeten worden. Helaas is het in deze kwestie wel zeer letterlijk dat de beste stuurlui aan wal staan.
Harmen (10-3-2019 om 15:01)
Het was geen brandweer duiker. Die mogen dat niet eens. Het was iemand van Diver uit Terneuzen. Ik zou mij als duiker ook twee keer bedenken. Je moet naar een diepte waarbij je zeker weet in Deco te komen. Dan mag je wel met slangen en communicatie verbonden zijn met een schip wat er boven drijft. Die kan van zijn anker geslagen worden terwijl jij op je noodvoorziening een opstijging in Deco moet maken en daarna moeten zij jou nog aan boord zien te krijgen voor de verder droge decompressie. En in het schip is het net een doolhof maar dan zonder licht en of ook het minste zicht. Alles moet op de tast onderzocht worden.
Don (10-3-2019 om 00:19)
Jan....roep geen dingen waar je geen verstandsvan hebt aub... Alsof een boei plaatsen prioriteit heeft, het schip ligt buiten het vaarwater. En brandweerduikers? Bij windkracht 7 a 8 Beaufort? Brandweerduikers mogen niet dieper dan 15 meter en niet met stroom, dus daar heb je nu niets aan..
nowty (9-3-2019 om 19:36)
krijg dit bericht thuis. hopelijk wordt door de inzet van alle reddingsinstanties de 2e opvarende ook gevonden en hopelijk ook levend gevonden. Heb een vreemd onderbuik gevoel op dit moment. Sterkte voor iedereen die met deze reddingsactie te maken heeft en zeer zeker de familie die op dit moment in een enorme onzekerheid zitten. Sterkte
Jokko van der Sneuk (9-3-2019 om 19:10)
Het binnenvaartschip vervoerde zand. Het voer van Hansweert naar Vlissingen. Het had water gemaakt in de monding van de Sloehaven en is daarna gezonken. Waarschijnlijk naar mijn mening volgelopen door de hoge golfslag op de Westerschelde. net zoals de binnenvaarder bij Vlissingen die toen de sluizen uitvoer en ook zonk door de hoge golfslag., toen hij naar "buiten" voer...en zonk....
wim (9-3-2019 om 18:22)
Wat zou de reden kunnen zijn dat het binnen vaartschip gezonken is? Wat niet zo veel gebeurt gelukkig
Cookie-instellingen beheren