Winkeldief aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 19-03-2019, 21.30 uur

De aangetroffen goederen.
De aangetroffen goederen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag in het centrum van Vlissingen een winkeldief aangehouden. Hij werd betrapt door winkelpersoneel.

Nadat het winkelpersoneel de wijkagent inseinde, werd de dief aangehouden en naar Torentijd gebracht. Volgens de politie zijn waarschijnlijk meerdere personen op rooftocht geweest gezien de hoeveelheid goederen die de dief bij zich had.

De politie grijpt de arrestatie aan om winkeliers en hun klanten op het hart te drukken 112 te bellen als ze verdachte situaties meemaken. "Liever een keer teveel dan te weinig! Ziet u als ondernemer of als klant iemand goederen omzichtig wegstoppen of gaan zowel letterlijk als figuurlijk de alarmbellen af? Belt u dan aub 112, hier zijn we tenslotte voor!", zo zegt de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (20-3-2019 om 06:56)
Als deze dief tegen de "rechter'??? zeg:" Ik zal het niet meer doen"word hij dan ook vrijgelaten.??? Of is deze regel alleen voor verkrachters en zware misdaden? Zie Utrecht. Wat een Rechtstaat is Nl.