Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto te water Biervliet, twee gewonden

Toegevoegd: 21-03-2019, 01.06 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In Biervliet is woensdagavond een personenauto op zijn kop in een watergang beland. Twee personen raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond uur bij de kruising van de IJzendijkseweg met de Hoofdplaatseweg. Na de melding van het ongeluk werden ook brandweerduikers opgeroepen maar de drie inzittenden van het voertuig waren al snel uit het voertuig en brandweerinzet was daarom niet meer nodig. De opgeroepen traumahelikopter is ookniet meer ter plekke gekomen.

Twee personen konden op eigen kracht uit de auto komen, de derde inzittende werd geholpen door omstanders. Twee van de drie zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de drie was onderkoeld. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Er was in ieder geval geen sprake van alcohol- of drugsgebruik.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Ford Fiësta geborgen. Rond 00.45 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcia De Vos (21-3-2019 om 13:54)
Ik zou heel graag de mannen willen bedanken die er voor gezorgd hebben dat mijn zoon die achter in de auto zat kalm is gebleven en hem er uit hebben gehaald... mijn zoon had helaas geen gegevens anders hadden we jullie persoonlijk kunnen bedanken! U wilt niet weten hoe dankbaar we zijn het had ook anders af kunnen lopen! Eeuwig dankbaar